19 Sep
2014

The new look QEII Centre is here

Our extensive 2014 refurbishment programme to re-establish the Centre’s ‘wow factor’ is now almost complete. The ambitious programme of capital works have provided aesthetic and visual improvements whilst enhancing the facilities and overall environment. 

The most notable improvements are those which enhance the customer experience from the moment visitors step through the door. Our entrance foyer has been completely remodelled and has been opened up to provide a modern and welcoming space with better registration facilities, an large interactive screen that can be used to showcase events taking place within the venue.

Connectivity has also been addressed and a brand new staircase has been built to aid the transition from the entrance foyer to the Pickwick room, our principle breakout area.  All carpeted floor surfaces across the centre have also been replaced and the conference chairs and tables have also been replaced. This event space has also been remodelled and now offers space for up to 600 delegates from 450.

The final part of this refurbishment programme will soon be complete – the opening of The Sanctuary, an executive lounge /café area where event planners and delegates can take time out before, during or after an event.

Social share